Home Noord-Holland Krommenie – Poging overval op slijterij

Krommenie – Poging overval op slijterij

Aan de Heiligeweg probeerde woensdagmiddag een man een slijterij te overvallen. De 20-jarige overvaller uit Almere kon later worden aangehouden.

Rond 14.00 uur kwam de man de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel. De jongeman wilde geld hebben, echter gaf het personeel dit niet af. Hierop vertrok de overvaller zonder buit. Enkele uren later zagen agenten iemand op de Eikenlaan lopen die voldeed aan het signalement van de overvaller. Hierop werd de man, na toestemming van de Officier van Justitie, buiten heterdaad aangehouden. De Almeerder werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

2018090521

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vrouw meegesleurd in taxi

De recherche doet onderzoek naar een incident met een taxi waarbij een 42-jarige vrouw gew…