Home Noord-Holland Krommenie – Autokraker gepakt dankzij getuige

Krommenie – Autokraker gepakt dankzij getuige

Dankzij een getuige heeft de politie donderdagochtend rond 04.30 uur een autokraker aangehouden. Dit gebeurde aan de Gerrit Schaarstraat in Krommenie.

De getuige had gezien dat de man aan het inbreken was in een auto en belde de politie. De verdachte ging er vandoor. Agenten zagen de man korte tijd later lopen. Het gaat om een 28-jarige man uit Krommenie. De verdachte is aangehouden en voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Bel 1-1-2
Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid!

2018080994

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – 11 Rijbewijzen ingevorderd en 48x proces verbaal

De politie heeft afgelopen weekend 11 rijbewijzen ingevorderd van automobilisten, brom- en…