Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Gezocht – Diefstal met geweld Hoofddorp

Hoofddorp – Gezocht – Diefstal met geweld Hoofddorp

Op vrijdag 17 november 2017 werd een 59-jarige taxichauffeur het slachtoffer van een mishandeling en beroving. Dit gebeurde tussen 23.30 en 23.45 uur.

De taxichauffeur pikte rond 23.30 uur drie mannen op bij een restaurant op het Gulden Winckelplantsoen in Amsterdam. Het drietal moest afgezet worden bij een hotel aan de Vuursteen in Hoofddorp. Aangekomen bij de plaats van bestemming, gaf één van de mannen de chauffeur geld. Het slachtoffer zocht in zijn portemonnee naar wisselgeld toen hij ineens vanachter werd gegrepen door één van de mannen. Een andere man, die inmiddels was uitgestapt, probeerde de portemonnee uit de handen van de taxichauffeur te grissen. De man en de chauffeur trokken beide aan de portemonnee en de man sloeg het slachtoffer meerdere keren in zijn gezicht. Het slachtoffer besloot de portemonnee los te laten en de drie mannen sloegen daarna met de buit op de vlucht.

 

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…