Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Haarlemmermeer – ‘Kunstcash’ in de kijker

Haarlemmermeer – ‘Kunstcash’ in de kijker

De politie krijgt wekelijks meldingen binnen over vals geld. Een hardnekkig fenomeen, waarvan het lastig is om de makers en handelaren te achterhalen. Toch heeft het wel degelijk zin om melding of aangifte te doen. Zo heeft de recherche in de Haarlemmermeer een onderzoek gestart na meldingen van een aantal supermarkten in Hoofddorp, die sinds december regelmatig valse biljetten van vijftig euro tegenkwamen.

Mede dankzij deze meldingen en de bewakingsbeelden die de winkeliers aan de politie hebben overhandigd, heeft de politie een groep jonge verdachten in de kijker die met valse biljetten betalen. Wij vragen winkeliers in Hoofddorp en omgeving om alert te zijn op vals geld en altijd de politie te bellen als zij het vermoeden hebben dat er in hun winkel met valse biljetten is betaald. Dat kan via 112 – als degene die met vals geld heeft betaald nog in de buurt is – of via 0900 – 8844 als het al wat langer geleden is. Ook vragen wij winkeliers om eventuele bewakingsbeelden veilig te stellen en aangifte te doen.

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…