Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Een gloednieuw bureau aan het Mallegatsplein

Alkmaar – Een gloednieuw bureau aan het Mallegatsplein

Alkmaar – Het bureau werd op 23 januari 2017 gesloten voor een grondige verbouwing en metamorfose. De bewoners van Alkmaar, maar ook de politiemensen hebben hier last van gehad. Ruim 400 dagen heeft het geduurd maar nu gaan de deuren weer open. Vanaf 14 maart kunt u weer terecht.

Het bureau is drastisch veranderd. Niet alleen in look en feel, maar ook in ge- en verbruik. De functie is ook uitgebreider geworden. Het is de opkomstlocatie voor 180 agenten die uit het hele gebied hier hun thuisplek hebben. Nadat ze hun uniformen hebben aangetrokken gaan ze naar hun werkgebieden in Alkmaar, Bergen, Castricum, en Heiloo. Niet alleen de agenten hebben hier hun werkplek, ook de districtsrecherche, een deel van de zedenrechercheurs, de arrestanten en het team van Arrestantenzorg, politiemedewerkers van Digitaal Platform, en van Informatie Organisatie. In totaal zo’n 300 politiemedewerkers.

 

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Zorgen om vermiste Anthony Djemadi

De recherche is bezig met een onderzoek naar de vermissing van de 20-jarige Anthony Djemad…