Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Vijfhuizen – Verkeersmisdraging leidt tot ernstig gewonde

Vijfhuizen – Verkeersmisdraging leidt tot ernstig gewonde

Het vermoedelijke gedrag van de bestuurder van een Volkswagen Caddy heeft woensdagmiddag voor een ravage gezorgd op de N205 tussen Vijfhuizen en Hoofddorp. De verdachte bleef na het ongeval echter niet bij de aanrijding achter, maar ging er vandoor.

Hoewel het kenteken van de leaseauto bekend is, wil de politie om een goed beeld van het ongeval te krijgen, graag in contact komen met getuigen die de aanrijding of de aanleiding daartoe hebben gezien. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…