Home Noord-Holland Zaandam – Getuigen gezocht na vondst dode eend

Zaandam – Getuigen gezocht na vondst dode eend

De dierenpolitie heeft een onderzoek ingesteld na de vondst van een dode eend.

De dode eend werd afgelopen  maandagmiddag rond 14.30 uur aangetroffen op het voetpad onder de Prins Bernhardbrug aan de Oostzijde. De eend bleek ernstig mishandeld en gezien de omstandigheden waaronder deze dode eend werd aangetroffen, gaat men ervan uit dat alleen een mens dit gedaan kan hebben. Daarom heeft de dierenpolitie een onderzoek ingesteld.

Heeft u iets gezien van een verdachte situatie in de omgeving van de Oostzijde, bij de Prinsenbrug de afgelopen week, dat mogelijk met dit incident te maken kan hebben?

Heeft u andere informatie die kan helpen bij vinden van een dader(s)? Belt u dan s.v.p. met de politie in Zaandam via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem iets melden kan ook via internet, via een meldformulier -> https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html

2018018897

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende winkeldief overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…