Home Noord-Holland Zaandam – Diefstal auto

Zaandam – Diefstal auto

Op donderdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van diefstal van een Porsche personenauto. De verdachten zijn Amsterdammers van 28 en 46 jaar oud.

Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie melding dat drie of vier mannen bezig waren een Porsche op een autoambulance te zetten die achter een bestelbus gekoppeld zat. Ter plaatse zag de politie nog net twee mannen wegrennen. De politie startte een zoektocht en kon in de directe omgeving de twee mannen aanhouden. Onderzoek wees uit dat de auto binnen in een pand geparkeerd had gestaan. Het slot in de toegangsdeur naar de garage was echter geforceerd.

De politie nam de bestelauto en de autoambulance in beslag. Dit gold ook voor een aantal autosleutels die de verdachten zij zich hadden. Deze sleutels zijn mogelijk gebruikt als loper voor het openen van autosloten.

De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal.

2018020529

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende winkeldief overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…