Home Noord-Holland Koog aan de Zaan – Mysterieus schietincident

Koog aan de Zaan – Mysterieus schietincident

Zondagavond kreeg de politie rond 19.10 uur een melding van een mogelijk schietincident bij station Zaanse Schans. In het tunneltje onder het spoor zou een vechtpartij tussen vier à vijf personen zijn geweest.

Hierbij was een harde knal gehoord. Agenten troffen niemand meer aan. Getuigen verklaarden dat de vechtpartij plaats had gevonden op het pleintje voor het station aan de Wezelstraat. Er werden een aantal hulzen aangetroffen wat er op kan duiden dat er inderdaad geschoten is. Twee mannen zouden zijn weggevlucht in de richting van de sportvelden.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u zondagavond iets gezien dat met dit incident te maken kan hebben? Neem dan contact op met de recherche in Zaandijk op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

2018013879

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Drietal aangehouden voor heling

Twee 16-jarige jongens en een 17-jarige jongen uit Haarlem zijn zaterdagmiddag aangehouden…