Home Noord-Holland Zaandam – Inbreker betrapt op heterdaad

Zaandam – Inbreker betrapt op heterdaad

De politie heeft zaterdagavond een 48-jarige man uit Zaandam aangehouden toen hij werd betrapt op inbraak op heterdaad.

Agenten kregen om 23.10 uur de melding dat een persoon aan het inbreken was in een supermarkt aan de Oostzijde. Toen de politie arriveerde, zag zij aan de achterzijde van de supermarkt nog net een man wegfietsen. Er werd daarna met diverse eenheden een zoekslag gemaakt in de omgeving. De man werd uiteindelijk op de Rosmolenstraat in de kraag gevat en aangehouden. De man bleek diverse flessen drank en sigaretten uit de supermarkt in zijn fietstassen te hebben gestopt. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau.
2018008954

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende man overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…