Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Warmtebeeldcamera verraadt hennepplantage

Alkmaar – Warmtebeeldcamera verraadt hennepplantage

Op woensdagochtend rond 10.00 uur trof de politie een hennepkwekerij aan in een woning aan de Daalderstraat.

Deze werd ontdekt nadat de politie met een warmtebeeldcamera zag dat er mogelijk een plantage zou zitten. De politie deed onderzoek naar aanleiding van een melding. De gehele eerste verdieping stond vol met planten. De planten waren al geoogst en de henneptoppen lagen in droognetten te drogen. Het betrof 8,5 kilo aan toppen. Ook was er sprake van diefstal van stroom. De 40-jarige Alkmaarder die aanwezig was in de woning is aangehouden.

2018001104

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Mislukt

Op maandagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit de Beemster en een 15-jarige j…