Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Inbrekersduo aangehouden

Hoofddorp – Inbrekersduo aangehouden

De politie hield woensdagavond twee mannen van 18 en 20 jaar uit Hoofddorp aan nadat het duo probeerde in te breken in een woning aan de Dassenbos.

Rond 21.30 uur kreeg de politie de melding van de inbraak binnen en ging direct ter plaatse. Eenmaal aangekomen, waren de mannen nergens meer te bekennen. Even later kwam er echter een auto aanrijden die opviel vanwege zijn rijgedrag en besloten agenten de auto langs de kant te zetten. De bestuurder reageerde erg nerveus op de agenten en werd aangehouden toen de agenten inbrekersgereedschap in de auto zagen liggen. Ook voldeed de 20-jarige bestuurder aan het opgegeven signalement. Enkele ogenblikken later meldde een getuige dat hij een man had gezien die zich verdacht gedroeg op de IJweg; de man verschuilde zich tussen geparkeerde auto’s. De man werd uiteindelijk met behulp van de diensthond aangetroffen en ook hij voldeed aan het signalement. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

2018002279

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Zakkenrollers komen niet om te feesten

De zomerperiode met evenementen, festivals en feestweken worden helaas niet alleen door fe…