Home Noord-Holland Hilversum Hilversum – Brandstichting horecagelegenheid

Hilversum – Brandstichting horecagelegenheid

In de nacht van maandag op dinsdag is in een horecagelegenheid aan de Neuweg brand gesticht. De bewoners van de woning erboven, een man, een vrouw en hun kindje, zijn in het ziekenhuis gecontroleerd vanwege het inademen van rook.

Op dinsdag 2 januari om 03.25 uur hoorde een getuige glasgerinkel. Hij zag voor de toegangsdeur van de horecagelegenheid een geheel in het donker geklede persoon staan. Deze man ging door het ingeslagen raam naar binnen met een jerrycan in zijn hand. Na enkele seconden kwam hij weer naar buiten en zag de getuige dat het pand in brand stond. De brandstichter rende vervolgens weg in de richting van de Orchideestraat.

 

Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Update explosie Johan Huizingalaan: vermoedelijk vluchtvoertuig aangetroffen

De politie heeft vermoedelijk de motorscooter gevonden die in de nacht van dinsdag op woen…