Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Haarlemmermeer – Gezocht – Geketende onbekende man

Haarlemmermeer – Gezocht – Geketende onbekende man

[UPDATE: Zaak tbv coldcase kalender] Slechts gekleed in een boxershort en vastgebonden in een foetushouding met een ijzeren ketting van ruim vijf meter om zijn hals, polsen en enkels. Zo werd op dinsdag 27 april 1999 een lichaam van een onbekende blanke man in het water van de ringvaart bij Zwanenburgerdijk (onder viaduct Rijksweg A9, gemeente Haarlemmermeer) aangetroffen. Een dag later vonden duikers van de brandweer een t-shirt op de bodem van de vaart.

Zaak tbv coldcase kalender

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Zakkenrollers komen niet om te feesten

De zomerperiode met evenementen, festivals en feestweken worden helaas niet alleen door fe…