Home Noord-Holland Zaandam – Met drank op tegen boom

Zaandam – Met drank op tegen boom

Op donderdagavond moest een 35-jarige Amsterdammer bloed afstaan voor een bloedproef na een eenzijdig verkeersongeval op de Kepplerstraat in Zaandam.

Omstreeks 23.10 uur kreeg de politie melding van een verkeersongeval. Ter plaatse bleek een automobilist van de rijbaan de berm in te zijn gereden. Hier was de auto tot stilstand gekomen tegen een boom.

De bestuurder bleek alcohol te hebben gebruikt. Aangezien hij voor onderzoek werd overgebracht naar het ziekenhuis, werd hier ook bloed van hem afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol.

2018003055

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van …