Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Overval zonder buit

Den Helder – Overval zonder buit

Op vrijdagmorgen werd een 66-jarige vrouw uit Den Helder het slachtoffer van een overval op het krantenuitgiftepunt aan de Ruygweg in Den Helder. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. De politie is bereikbaar optel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.

Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie melding van de overval. Ter plaatse bleek het slachtoffer als enige in het pand werkzaam te zijn, toen er plotseling een man binnen kwam. De man had een sjaal voor zijn mond en droeg een capuchon. Hij had een scherp voorwerp bij zich. De man eiste geld. Het slachtoffer had echter geen geld op zak.

Toen er een krantenbezorger binnen kwam, ging de overvaller er rennend zonder buit vandoor. Hij vertrok in de richting van de Ooievaarstraat. Bij de overval raakte niemand gewond.

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Er werden geen verdachte personen aangetroffen.

2018003094

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van …