Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Hennepkwekerij

Alkmaar – Hennepkwekerij

Woensdagmiddag trof de politie in een woning aan de Braspenningstraat een niet meer in werking zijnde hennepkwekerij aan.

Naar aanleiding van meerdere meldingen dat er uit het pand een sterke wietlucht zou komen, bezochten agenten de woning. Op de zolder stond een lege kweektent en hiernaast stonden 24 potten met afgeknipte stronken. Ook was er apparatuur aanwezig die doorgaans wordt gebruikt bij een hennepkwekerij. In een tas troffen agenten vervolgens de afgeknipte toppen/planten aan. Een 31-jarige man uit Alkmaar werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

2018002090

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van …