Home Noord-Holland Purmerend – Gezocht – Zware mishandeling café Purmerend

Purmerend – Gezocht – Zware mishandeling café Purmerend

Op zondag 10 september werd een 26-jarige man uit Purmerend het slachtoffer van een zware mishandeling. Rond 03.00 uur werd de man in een café aan de Koemarkt door een onbekende man met een glas tegen zijn hoofd geslagen.

Het slachtoffer werd na een opstootje door iemand vastgepakt en tegengehouden. Daarna kwam de onbekende man op het slachtoffer afstappen en maakte een slaande beweging in de richting van het gezicht van de Purmerender. De portier van het café nam het slachtoffer mee naar achteren. Daar kwam men erachter dat de man met een glas was geslagen en aan zijn linkeroor was geraakt. Het slachtoffer liep zwaar letsel op en kreeg meer dan tien hechtingen in zijn oor. Bij de politie is het volgende signalement van de man bekend;
-Blanke man;
-Rond de 40 jaar oud;
-Ongeveer 1,75 meter
-Kaal hoofd
-Rond gezicht;
-Witte trui;
-Was in het gezelschap van een vrouw.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Mislukt

Op maandagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit de Beemster en een 15-jarige j…