Home Noord-Holland Hilversum Hilversum – Gezocht – Pinnen met gestolen pasjes in Hilversum

Hilversum – Gezocht – Pinnen met gestolen pasjes in Hilversum

Een insluiper steelt uit een woning aan de Boomberglaan twee portemonnees met bankpassen en creditcards. Daarmee probeert een dief op twee locaties in Hilversum geld op te nemen. Dat lukt niet, maar de politie zoekt de nog onbekende verdachte wél. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 13 december 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt op 7 september 2017. Een familie in Hilversum is druk met een grote verbouwing van hun huis aan de Boomberglaan. Het is een komen en gaan van bouwvakkers. Aan het eind van de dag sluiten de eigenaren altijd zelf hun woning goed af. Op woensdagavond 6 september schiet dat er door alle drukte waarschijnlijk bij in. Want de volgende dag ontdekken ze dat er twee portemonnees zijn verdwenen.

Pinnen

In de portemonnees zitten bankpassen en creditcards. Nog voordat de bewoners de passen kunnen blokkeren, probeert iemand ermee te pinnen. Dat gebeurt bij geldautomaten in de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Jan van der Heijdenstraat.  Maar de dief heeft de pincodes niet.

Auto of scooter

Omdat tussen beide pogingen slechts 10 minuten zit, vermoedt de politie dat hij een auto of scooter moet hebben gehad.

Signalement

  • blanke huidskleur
  • stevig / sportief postuur
  • blauwe ogen
  • blond haar
  • had een donker petje op met het opschrift New York League
  • droeg een donkere polo met lichte kraag, zakjes op borsthoogte en een rood logo op de linker mouw
  • had een blauwe spijkerbroek aan
  • droeg zwart/witte gympen.
Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Update explosie Johan Huizingalaan: vermoedelijk vluchtvoertuig aangetroffen

De politie heeft vermoedelijk de motorscooter gevonden die in de nacht van dinsdag op woen…