Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Autodief aangehouden

Alkmaar – Autodief aangehouden

Op zondagavond hield de politie een 35-jarige man (zonder bekend adres) aan wegens diefstal van een personenauto.

Omstreeks 22.40 uur kreeg de politie een melding, dat er een personenauto gestolen zou zijn vanaf de Gravenweg in Alkmaar. De dader zou zijn vetrokken in de richting van de Friese Brug.  Even later zag de politie de bewuste auto rijden op het Scharloo. Een achtervolging werd ingezet. De bestuurder van de auto weigerde echter te stoppen, zodat de auto op de Wognumsebuurt werd klemgereden. De verdachte probeerde aanvankelijk te vluchten, maar kon snel worden aangehouden.

De man bleek inbrekersgereedschap bij zich te hebben.

2017257239

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Mislukt

Op maandagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit de Beemster en een 15-jarige j…