Hoofddorp – Harddrugs

Op woensdagavond hield de politie een 19-jarige Haarlemmer aan wegens het bezit van harddrugs.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie melding dat er een verdachte auto in de wijk rond de Hanstholm rond zou rijden. Ter plaatse stelde de politie een onderzoek in. Toen zij langs een tuin liepen, hoorden zij geritsel vanuit de struiken. Een man vluchtte uit de bosjes en ging er rennend vandoor. De politie zette een diensthond in. Deze vond in de bosjes een portemonnee met daarin tweeëntwintig wikkels met (vermoedelijk) harddrugs. De politie nam de drugs in beslag.

Korte tijd later zag de politie de verdachte lopen. Hij kon worden aangehouden.

De verdachte auto werd niet meer teruggevonden.

2017249906

 

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Mislukt

Op maandagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit de Beemster en een 15-jarige j…