Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Drietal aangehouden voor poging inbraak

Nieuw-Vennep – Drietal aangehouden voor poging inbraak

De politie heeft donderdagochtend drie mannen aangehouden op verdenking van poging inbraak in een woning aan de IJweg.

Het drietal, een 38-jarige Amsterdammer, een 26-jarige Zaandammer een 30-jarige man uit Lelystad, werd rond 01.10 uur gespot door een oplettende getuige. De getuige zag de drie mannen over een hek klimmen en vond dit gelet op het tijdstip en de donkere kleding dat het trio droeg, erg verdacht. Agenten waren na de melding snel ter plaatse en zagen drie personen wegrennen. Kort nadat de politie het drietal in de smiezen had, kon zij hen in de kraag vatten. De mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens de fouillering en een zoekslag in de omgeving, werden diverse goederen aangetroffen die veelal gebruikt worden bij inbraken.

2017240143

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…