Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Politie zoekt getuigen poging straatroof

Hoofddorp – Politie zoekt getuigen poging straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof die plaatsvond op zondagavond op het Roosterbospad in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 18.50 uur liet een 15-jarige jongen uit Bloemendaal zijn hond uit op het Roosterbospad. Plotseling voelde hij een hand op zijn schouder. Toen hij omkeek, zag hij een man staan, die zijn geld en zijn GSM opeiste. De jongen gaf aan dat hij dat niet bij zich had. De overvaller geloofde hem waarschijnlijk niet, trok een mes en bedreigde het slachtoffer hiermee. De jongen reageerde onmiddellijk door de overvaller hard te schoppen en te stompen. Vervolgens kon hij wegrennen.

De dader is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud, met een lengte van 1,80 meter. Hij had een kras of litteken op zijn voorhoofd. De man droeg een donkere (zwarte) jas, een capuchon met een witte bontkraag, een spijkerbroek en sneakers. Hij sprak met een licht accent.

2017242812

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…