Home Noord-Holland Purmerend/Assendelft – Getuigenoproep geweldsincident

Purmerend/Assendelft – Getuigenoproep geweldsincident

Een 33-jarige man uit Zaandam is zaterdagochtend rond 06.00 uur gewond en onderkoeld naar het Waterland ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat hij ernstige verwondingen had aan zijn hoofd en gezicht. Hij is vermoedelijk slachtoffer van een geweldsincident.

De politie wil graag in contact komen met de man die het 33-jarige slachtoffer in de nacht van vrijdag op zaterdag in de buurt van de watertoren in Assendelft heeft aangetroffen en hem vervolgens naar het ziekenhuis heeft gebracht. Hij kan een belangrijke getuige zijn voor het onderzoek naar het geweldsincident. Er kan contact worden opgenomen met de recherche in Purmerend op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

2017242138

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…