Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Rijsenhout – Drietal aangehouden na conflict

Rijsenhout – Drietal aangehouden na conflict

De politie heeft woensdagavond drie mannen van 25, 28 en 31 jaar aangehouden na een conflict op de Leimuiderdijk.

Rond 20.40 uur kreeg de politie de melding dat er door vier personen gevochten zou worden en er een vuurwapen gezien zou zijn. Toen de agenten arriveerden, troffen zij een auto met drie personen aan. De politie sommeerde het drietal hun handen te laten zien, maar hier werd geen gehoor aan gegeven. De aanwezige agenten voelden zich daarna genoodzaakt hun vuurwapen te trekken. De 25-jarige verdachte en een vrouw die in de auto zat en uiteindelijk niets met het conflict te maken had, besloten hun handen te laten zien. Maar de 28-jarige verdachte weigerde nog steeds. Uiteindelijk stapte hij toch uit. Zijn aanhouding ging niet zonder slag of stoot. Omdat de man zich hevig verzette, werd de politiehond ingezet. De hond heeft de verdachte moeten bijten waarna de man in de boeien kon worden geslagen. Het vuurwapen, wat een gasluchtdrukwapen bleek te zijn, werd aangetroffen in de woning van de 31-jarige verdachte.

Het drietal werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

2017235245

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Berkhouter aangehouden na mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Berkhout aangeho…