Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Jongen aangehouden na afsteken vuurwerk

Hoofddorp – Jongen aangehouden na afsteken vuurwerk

Een 15-jarige jongen uit Hoofddorp is vrijdag rond middernacht aangehouden nadat hij illegaal zwaar vuurwerk had afgestoken. Agenten reden op de Carolineburg in Hoofddorp en zagen een felle lichtflits gevolgd door een enorme knal.

Een persoon ging er hardlopend vandoor. Agenten waren sneller en wisten de jongen aan te houden. Tijdens het rennen heeft de jongen vuurwerk weggegooid. Dit is later door agenten terug gevonden. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van het vuurwerk. 

2017236787

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Berkhouter aangehouden na mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Berkhout aangeho…