Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Gezocht – Overval telecomwinkel Alkmaar

Alkmaar – Gezocht – Overval telecomwinkel Alkmaar

Op dinsdag 14 februari probeert een man een telecomwinkel op de Europaboulevard in Alkmaar te overvallen. Rond 17.45 uur komt er een man binnen die een vuurwapen richt op de verkoper.

De verkoper verzet zich echter en als de overvaller vlucht zonder buit, rent de medewerker achter hem aan. Hierbij richt de overvaller zijn vuurwapen op de medewerker waarop deze wegduikt. De medewerker wordt later in het ziekenhuis behandeld voor letsel aan zijn oor ten gevolge van een klap die hij met het vuurwapen heeft gekregen.

De overvaller is rond de 25 jaar, tussen de 1,85 tot 1,90 meter lang, heeft een licht getint uiterlijk en droeg eendonkere jas met capuchon en daaroverheen een legergroene bodywarmer, een donkere broek en witte Adidas schoenen. Onder zijn capuchon droeg hij een baseball cap.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…