Home Noord-Holland Zaandam – Getuigenoproep beroving met vuurwapen

Zaandam – Getuigenoproep beroving met vuurwapen

Een 27-jarige man uit Roemenië werd zondagavond tegen 22.30 uur op de Goethartstraat beroofd van zijn geld.

Het slachtoffer had zijn auto geparkeerd om te bellen en stapte hiervoor uit zijn auto. Hij liep voorbij een gebouw waar twee mannen stonden, Hij werd door hen bedreigd met een vuurwapen en wilden zijn geld. Toen de twee mannen het geld hadden gingen ze ervandoor.

Eén van de daders droeg een blauwe lange winterjas met capuchon en een zwarte rugzak. De andere man was ongeveer 1.90 lang, droeg lichte kleding en een blauw vest zonder mouwen. Opmerkelijk was dat hij een tatoeage in de vorm van een druppel naast zijn linkeroog had.

Heeft u zondagavond iets gezien dat met deze beroving te maken kan hebben? Of herkent u de daders aan de hand van het signalement? Neem dan contact op met de politie in Zaandam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2017238189

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…