Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Alkmaarder aangehouden voor mishandeling

Alkmaar – Alkmaarder aangehouden voor mishandeling

De politie heeft zondagochtend een 28-jarige man uit Alkmaar aangehouden nadat hij een stopteken negeerde en er vandoor ging.

Rond 05.40 uur reden agenten over de Zijperstraat en zaten achter een brommer zonder verlichting. Toen de bestuurder een stopteken van de politie kreeg, ging hij er vandoor in de richting van de Noorderkade. Hier werd de Alkmaarder weer aangetroffen en werd hem wederom een stopteken gegeven. Deze werd ook genegeerd en de man besloot er weer vandoor te gaan. Bij de spoorwegovergang kon de man worden klemgereden en aangehouden. Tijdens de aanhouding sloeg de verdachte een agent in zijn gezicht. Op het politiebureau bleek de man ook onder invloed van alcohol; hij blies 645 UG/L.

2017236981

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…