Home Noord-Holland Krommenie – Twee mannen met stroomstootwapen aangehouden

Krommenie – Twee mannen met stroomstootwapen aangehouden

Een 20-jarige man uit Assendelft en een 18-jarige man uit Wormer zijn woensdagavond aangehouden voor verboden wapenbezit.

Een oplettende getuige zag even na 20.00 uur de mannen staan op de Heiligeweg met een stroomstoopwapen. Ook zag de getuige dat het duo filmpjes aan het maken was terwijl zij het wapen aanzette. De politie trof het tweetal aan en zag dat de 18-jarige verdachte het stroomstootwapen in zijn bezit had. Ook werd er een boksbeugel en harddrugs bij het tweetal aangetroffen. De twee mannen werden overgebracht naar het politiebureau. De wapens en drugs werden in beslag genomen.

2017235204

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Berkhouter aangehouden na mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Berkhout aangeho…