Home Noord-Holland Zaandam – Politie zoekt getuige verkeersruzie

Zaandam – Politie zoekt getuige verkeersruzie

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie die plaatsvond op vrijdag 20 oktober omstreeks 13.00 uur op de Albert Heijnweg in Zaandam. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Een automobilist reed met zijn auto in de richting van de Provincialeweg N203. Op de plaats waar zijn weghelft overgaat van twee naar een rijstrook wordt de man plotseling door een auto ingehaald en gesneden. De bestuurder van het inhalende voertuig remt hard en komt voor de auto van het slachtoffer stil te staan. Beide bestuurders stappen uit en lopen op elkaar af. Het slachtoffer krijgt vervolgens een klap, waarna de bestuurder van de inhalende auto weer weg rijdt. Het slachtoffer blijkt een steekwond in zijn arm te hebben opgelopen.

De verdachte is weggereden in een donkere, mogelijk zwarte, Peugeot 106 of 107 (3-deurs). Tot op heden heeft de politie hem nog niet kunnen achterhalen.

2017217018

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond plaats vond op he…