Home Noord-Holland Purmerend – Mannen met bivakmutsen op

Purmerend – Mannen met bivakmutsen op

In de nacht van maandag op dinsdag kregen agenten via de meldkamer een verdachte situatie door op de Van IJsendijkstraat (industrieterrein de Koog).

Twee mannen met bivakmutsen op parkeerden hun auto voor een bedrijf, stapten uit en renden richting de Sportlaan. Agenten zetten de wijk af en hielden het voertuig in de smiezen. Even laten komt het tweetal terug met twee andere mannen. De agenten achtervolgden de auto en zetten deze aan de kant op de Provincialeweg N244 aan om de vier inzittenden te controleren. De politie doorzocht het voertuig en rook een sterke henneplucht. Agenten troffen kleding aan met hennepresten. De vier verdachten, twee van 28 jaar en een 39-jarige uit Amsterdam en een 26 jarige man uit Zaandam zijn aangehouden op verdenking van het plegen van voorbereidingshandelingen inzake de Opiumwet. Het viertal is inmiddels heengezonden.

2017229122

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…