Home Noord-Holland Zaandam – Man aangehouden voor diefstal boot

Zaandam – Man aangehouden voor diefstal boot

De politie fietst rond 03.00 uur in de nacht door het Peldersveld als zij vanaf de Tjotterlaan plots eenden horen opvliegen op de Gouw. Ook horen zij een bootje wegvaren. Gezien het tijdstip besluiten zij langs de Gouw te fietsen om te kijken of ze het bootje nog ergens kunnen vinden.

Ze zien het bootje varen en vragen of de man naar de kant wil komen. De man besluit anders en vaart heen en weer.   De politiemensen denken dat hij niet gepakt wil worden. Nadat er meerdere politiemensen bij de Gouw aankomen besluit de man ‘schoon schip’ te maken en vaart toch naar de kant.

De man komt aan wal en wordt aangehouden als blijkt dat de boot van diefstal afkomstig is.

2017226554

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugsoverlast samen aanpakken

Drugs aangetroffen Op vrijdagmiddag 6 juli kreeg de politie een melding van een inbra…