Home Noord-Holland Zaandam – Getuigenoproep gewelddadige beroving

Zaandam – Getuigenoproep gewelddadige beroving

Een 18-jarige jongen uit zaandam werd zaterdagmiddag tussen 15.30 en 16.00 uur op de Blokschaaf beroofd van zijn koptelefoon en baseballcap.

De jongen liep samen met ene vriend in de omgeving van het Ankersmidplein toen hij werd aangesproken door vier jongens. Het slachtoffer  en zijn vriend liepen na wat heen en weer gepraat door richting het NS- station. De vier jongens liepen achter hen aan. Op de Blokschaaf werden ze wederom aangesproken en wilden de vier de koptelefoon van het slachtoffer hebben. Deze probeerde één van de jongens weg te duwen maar kreeg een vuistslag tegen zijn kaak. Er ontstond een worsteling waarbij de 18-jarige jongen op de grond terecht kwam en meerdere trappen onder andere tegen zijn hoofd kreeg. De vier verdachten renden weg met de koptelefoon en de baseball cap van het slachtoffer richting het station. De 18-jarige jongen liep bloeduitstortingen en schaafplekken op in zijn gezicht en lichaam.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie in Zaandam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

2017222686

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…