Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Aanhouding na heling buitenboordmotor

Hoofddorp – Aanhouding na heling buitenboordmotor

De politie hield in de nacht van zondag op maandag, rond middernacht, drie Roemenen, van 25, 26 en 37 jaar, aan op verdenking van heling van een buitenboordmotor.

De politie reed achter een auto aan in de omgeving van de Paviljoenlaan. Agenten gaven het kenteken door aan een meldkamercentralist. Deze haalde het kenteken door de systemen. Het bleek dat het voertuig meerdere malen gebruikt was bij onder andere inbraken. Daarop hield de politie de inzittenden staande om ze verder te kunnen controleren. In de auto zaten drie mannen en er lag een buitenboordmotor in. Ook vond een agent een tas met inbrekerswerktuigen. Het drietal is aangehouden wegens heling. De mannen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

2017218671

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond plaats vond op he…