Home Noord-Holland Hoorn Hoorn – Jongen aangehouden voor joyriding

Hoorn – Jongen aangehouden voor joyriding

Een 20-jarige man uit Hoorn is zaterdagochtend rond 05.00 uur aangehouden voor joyriding. Eerder daarvoor was er een melding gekomen dat er een voertuig te water was geraakt aan de Berkmergouw in Zwaag.

In het voertuig zaten bij aankomst van de hulpdiensten geen personen meer. Tegelijkertijd kwam er een melding dat er een soortgelijke auto was gestolen. Agenten gingen naar het woonadres van de eigenaar.

Daar kwam de aap uit de mouw. De zoon van het gezin was na een avondje stappen in de auto gestapt. Onder het bed van de jongen werd zijn natte kleding aangetroffen en in de hal stonden zijn natte schoenen. Hierop is de jongen aangehouden voor joyriding.

De verdachten was niet in het bezit van een rijbewijs en was onder invloed van alcohol (190 ug/l).

2017217527

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Bijna twee ton aangetroffen bij controle spookbewoning in Osdorp

De politie heeft woensdag 18 juli 2018 bij een spookburgeractie aan Ruimzicht in Amsterdam…