Home Noord-Holland Hilversum Hilversum – Brand in horecagelegenheid, getuigen gezocht

Hilversum – Brand in horecagelegenheid, getuigen gezocht

In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 oktober werd brand gesticht in een horecagelegenheid aan de Kleine Drift. De recherche zoekt getuigen.

Rond 02.55 uur kwam de melding van een brand in het pand. Ter plaatse bleek een ruit kapot en stond de zaak vol met rook. De eigenaar waarschuwde gelijk een gezin dat boven het pand woont, zodat zij hun woning konden verlaten. De brandweer kreeg de brand snel onder controle en rond 03.30 uur konden de bewoners terug naar huis.

Tips!
Uit onderzoek blijkt dat er sprake is van brandstichting. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de brand en/of verdachte(n)? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Online melden kan via onderstaand tipformulier of anoniem via M-online.

 

 

 

Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Berkhouter aangehouden na mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Berkhout aangeho…