Home Noord-Holland Zaandam – Getuigen gezocht mislukte poging overval

Zaandam – Getuigen gezocht mislukte poging overval

Op vrijdagavond rond 20.15 uur wilde een persoon vermoedelijk een overval plegen in een cafetaria aan de Belgischestraat.

Een onbekend persoon kwam de zaak binnen en een medewerker vertrouwde het niet. De persoon droeg namelijk gezicht bedekkende kleding. Alle medewerkers zijn toen direct gevlucht. Op beelden is te zien dat de verdachte persoon bij de kassa probeert te komen, echter lukt dit niet. Hierna besluit de persoon zijn vlucht in te zetten. Waar deze naartoe is gevlucht, is niet bekend. De gealarmeerde politie heeft in de omgeving gezocht naar de persoon, maar deze werd niet aangetroffen. De persoon droeg een zwarte jas en spijkerbroek.

De politie is op zoek naar mensen die tussen 20.00 en 20.30 uur mogelijk iets hebben gezien dat met deze mislukte overval in verband staat. Getuigen kunnen de politie bellen op 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

2017211932

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Berkhouter aangehouden na mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Berkhout aangeho…