Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Inbrekers aangehouden

Alkmaar – Inbrekers aangehouden

De politie heeft zaterdagochtend een 20-jarige Rotterdammer en een 29-jarige man uit Den Haag aangehouden. Het duo wordt verdacht van de inbraak in een woning aan de Baangracht.

Op vrijdagavond wordt de politie gealarmeerd omdat iemand zou inbreken in de woning. In de woning zien agenten inderdaad een persoon in de woning en gaan zij er achteraan. De verdachte weet via het raam te ontsnappen. Zaterdagochtend rond 05.30 uur wordt gemeld dat dezelfde persoon weer in de woning aanwezig is. Na een korte achtervolging, zien agenten dat de man in een auto springt en er vandoor gaat. Op de Laat kan de politie de auto staande houden. In de auto zitten twee mannen en één van hen voldoet aan het eerder opgegeven signalement. Dit is de passagier. De man wordt aangehouden, zo ook de bestuurder. De auto is in beslag genomen en de verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

2017212254

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond plaats vond op he…