Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc

Nieuw-Vennep – Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc

Op maandagmiddag werd een 84-jarige vrouw uit Nieuw-Vennep de dupe van een babbeltruc.

Omstreeks 14.30 uur was de vrouw in haar woning in het centrum van Nieuw-Vennep, toen er plotseling een vrouw naast haar stond. Deze vrouw had een onduidelijk verhaal over een onderzoek dat gedaan moest worden. Het slachtoffer ging er vanuit dat de vrouw van de Thuiszorg was en werkte mee. Om het slachtoffer goed te kunnen onderzoeken, moest het slachtoffer even haar gouden sieraden afdoen.  Toen de vrouw na het onderzoek weer was vertrokken, bleken ook de sieraden weg te zijn. De Thuiszorg  bleek bij onderzoek neimand gestuurd te hebben.

De verdachte is een blanke vrouw van ongeveer 40 jaar oud en met een lengte van 1,75 meter. Zij had een slank postuur en donkerblond krullend haar. De vrouw droeg een bruine ¾ (regen) jas. Zij sprak vlot Nederlands.

Eventuele getuigen of andere slachtoffers van deze vrouw worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

2017208909

 

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…