Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Strooptocht door Alkmaar

Alkmaar – Strooptocht door Alkmaar

Zondagmiddag rond 16.30 heeft de politie in de binnenstad van Alkmaar drie personen aangehouden voor winkeldiefstal.

Door een getuige en door cameratoezicht werd gezien dat het drietal continue heen en weer liep van de winkels naar de geparkeerde auto en dat zij de achterbak van de auto, die geparkeerd stond op het Doelenveld, vol stopten met goederen. Nadat zij de kofferbak hadden gevuld is het drietal ingestapt en zijn zij weggereden. Door de politie is de auto op de Edisonweg staande gehouden en hebben zij een onderzoek ingesteld. Bij het openen van de achterbak zag de politie onder andere kledingstukken liggen met de beveiliging labels er nog aan. Het drietal, een 34 jarige man uit Ridderkerk, een 25 jarige vrouw en een 34 jarige vrouw, beiden uit Rotterdam, is aangehouden. Het voertuig is in beslag genomen.

2017208245

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Politie zoekt getuigen zware mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van vrijdag op za…