Home Noord-Holland Alkmaar Vier dagen feest Martin Schilder Alkmaar: opening Occasioncentrum

Vier dagen feest Martin Schilder Alkmaar: opening Occasioncentrum

Op bedrijventerrein De Boekelermeer in Alkmaar opent Martin Schilder een occasioncentrum met binnen en buiten plaats voor circa 150 auto’s. Met de ingebruikname wordt de volledige vernieuwing van de Alkmaarse vestiging van Martin Schilder afgerond. In februari opende het bedrijf een bijna klimaatneutrale Audi Experience en in de zomer kregen SEAT en šKODA een nieuw onderkomen. Ter gelegenheid van de opening van het occasioncentrum houdt Martin Schilder een feestelijke klantvierdaagse. Van donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober openen alle bedrijfsonderdelen in Alkmaar hun deuren voor het publiek.

De bouw van een groot occasioncentrum vormt voorlopig de laatste schakel in het vernieuwen van de bedrijfshuisvesting in Alkmaar. “De zich steeds sneller ontwikkelende automarkt dwingt ons om voortdurend te investeren in uiteenlopende vormen van innovatie. De Martin Schilder Groep heeft onder meer op het gebied van de huisvesting een enorme slag gemaakt. Al onze panden in Alkmaar zijn in één jaar tijd volledig vernieuwd. Niet alleen als het gaat om de energievoorziening en de werkplaatstechniek, maar ook op het gebied van klantcontact”, aldus Frank Schilder.

De verkoop van occasions is verhuisd vanuit Heerhugowaard. Die vestiging blijft volledig gehandhaafd, want de DriveIn universele garage blijft op de locatie in Heerhugowaard. Het nieuwe Occasioncentrum in Alkmaar biedt zogenoemde jong gebruikte dealer-occasions van door Martin Schilder gevoerde merken. Daarnaast zijn ook occasions van alle andere merken beschikbaar. Het ruime aanbod ligt tussen de 250 en 300 auto’s. Ongeveer de helft daarvan kan in Alkmaar aan klanten worden getoond.

Niet alleen het occasioncentrum, maar ook de showrooms van Audi, Autoverhuur, SEAT, šKODA, Volkswagen en VW Bedrijfswagens houden van 5 t/m 8 oktober dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur open huis voor klanten en andere belangstellenden. Bezoekers kunnen onder meer diverse innovaties uittesten, een live uitzending van NH Sportcafé bijwonen, kennis maken met elektrisch rijden, de nieuwste modellen bekijken en racen met radiografisch bestuurbare modelauto’s. Ook zijn er activiteiten voor kinderen. Gedurende deze vier dagen kan men profiteren van een groot aantal kortingsacties. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op mooie prijzen.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…