Home Noord-Holland Zaandam – Jongeren spuiten pepperspray in supermarkt

Zaandam – Jongeren spuiten pepperspray in supermarkt

Agenten hebben vier jongens (2x 13, 2x 14 jaar) aangehouden na een incident in een supermarkt aan de Heimansstraat in Zaandam. Om nog onbekende redenen hadden de verdachten zaterdagmiddag rond 16.00 uur gespoten met meer dan vermoedelijk pepperspray.

Klanten en personeel van de winkel hadden last van tranende ogen. Een aantal personen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. De brandweer besloot de supermarkt te ontruimen. De winkel is geventileerd en kon daarna weer open. Agenten wisten de verdachten in de omgeving van de supermarkt in het Darwinpark aan te houden. Een van de jongeren had een busje pepperspray bij zich.

Het viertal is hierop aangehouden. Onderzocht zal worden wie welke rol heeft gespeeld.

2017202693
 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…