Home Noord-Holland Den Helder Julianadorp – Vier aanhoudingen voor openlijke geweldpleging

Julianadorp – Vier aanhoudingen voor openlijke geweldpleging

Afgelopen maandag- en dinsdagochtend zijn vier mannen in de leeftijd van 20 tot en met 22 jaar uit Julianadorp aangehouden. Zij worden verdacht van een openlijk geweldpleging die in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 augustus plaatsvond op de Kruiszwin.

Een bewoner hoorde dienacht omstreeks 02.00 uur een harde klap. Hij ging kijken en kwam oog in oog te staan met vier mannen waardoor hij vervolgens werd mishandeld. Ook zijn vriendin moest het ontgelden. Een andere buurtbewoner die inmiddels was wakker geworden zag de mishandeling en schakelde de hulpdiensten in. Hij schoot zelf eerst te hulp en werd ook mishandeld door de vier.

De politie kwam de vier verdachten na onderzoek op het spoor. Zij zijn in verzekering gesteld en zitten op dit moment vast.

 

2017173558/ 2017173547/ 2017173662

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…