Home Noord-Holland Purmerend – Een zak vol pillen

Purmerend – Een zak vol pillen

Op donderdagmorgen hield de politie een 34-jarige man uit Purmerend aan wegens een serie verkeersovertredingen en verzet bij zijn aanhouding. Uiteindelijk bleek hij een zak met XTC-pillen bij zich te hebben.

Omstreeks 00.05 uur zag de politie een auto met hoge snelheid rijden. Zij zetten de achtervolging in en zagen dat de bestuurder op de Helsinkihaven in Purmerend plotseling de auto aan de kant zette en uitstapte. Het was meteen duidelijk dat de bestuurder gedronken had. De man moest een blaastest afleggen. Dit weigerde hij echter. Toen hem werd verteld, dat hij was aangehouden en dat hij mee moest naar het politiebureau, begon hij zich te verzetten. Meerdere politiemensen en een diensthond waren nodig om de man uiteindelijk onder controle te krijgen en over te brengen naar het politiebureau. Toen de politie hem fouilleerde, bleek hij eenenveertig (vermoedelijk) XTC-pillen bij zich te hebben. De politie nam de drugs in beslag.

2017191013

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Mislukte Marktplaats Deal

Op zondagavond is er een 23-jarige man uit Zaandam slachtoffer geworden van oplichting via…