Home Noord-Holland Zaandam – Stroomstootwapen

Zaandam – Stroomstootwapen

Op woensdagavond hield de politie een 17-jarige jongen uit Koog aan de Zaan aan wegens het in bezit hebben van een stroomstootwapen.

Omstreeks 20.20 uur kreeg de politie melding van een getuigen die had gezien dat een groepje jongens achter elkaar aanrenden op de Rosmolenstraat met een stroomstootwapen. Toen de politiemensen ter plaatse kwamen, renden de jongens weg. Een aantal van hen kon worden gegrepen en gecontroleerd. Een getuige wist de politie te vertellen dat een van de jongens iets had verstopt in een steeg. Een diensthond werd ingezet om te zoeken. De diensthond vond het stroomstootwapen. De politie nam het wapen in beslag.

2017186238

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…