Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Vrouw de dupe van babbeltruc

Alkmaar – Vrouw de dupe van babbeltruc

Een inwoonster van de Percivalstraat is maandagavond slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Rond 19.00 uur werd bij de vrouw aangebeld door een man die aangaf dat hij kwam collecteren voor een goed doel. Toen de vrouw geld ging halen, stond de man ineens bij haar in de woning en bleek hij een mes bij zich te hebben. Hij dwong de bewoonster kostbaarheden af te geven en vertrok in onbekende richting de woning uit.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die deze man maandagavond gezien hebben in de omgeving van de Percivalstraat tussen 18.45 en 19.30 uur. Van de man is het volgende signalement bekend:

– ongeveer 1.75 – 1. 80 m. lang

– donker haar

– slecht verzorgd gebit

– de man droeg een zwarte jas tot op de heup

– nette blauwe spijkerbroek

– de man had een schoudertas bij zich

Heeft u iets gezien of informatie over dit incident of over de dader? Belt u dan s.v.p. met de politie in Alkmaar via tel.nr. 0900-8844. U kunt ook melding doen via internet -> https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html

 

2017184765

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugsoverlast samen aanpakken

Drugs aangetroffen Op vrijdagmiddag 6 juli kreeg de politie een melding van een inbra…