Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Zwaanshoek – Tiener lapt regels aan zijn laars

Zwaanshoek – Tiener lapt regels aan zijn laars

Zondagochtend rond 05.00 uur is een 17-jarige jongen uit Nieuw-Vennep aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol, het rijden zonder rijbewijs, joyriding en gevaarlijk weggedrag. Dit gebeurde op de Drie Merenweg.

De jongeman had eerst een ongeval veroorzaakt toen hij de macht over de auto verloor, de verkeerde weghelft opreed en uiteindelijk een verkeerspaal uit de grond reed. De gealarmeerde agenten lieten de jongen blazen, resultaat; 365ugl. Tijdens de controle van het identiteitsbewijs van de jongen, bleek ook nog eens dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tot slot vond de tiener het wel een goed idee om de auto van zijn vader mee te nemen, omdat zijn brommer stuk was en hij graag nog even op stap wilde. In plaats daarvan mocht de jongen mee naar het politiebureau.
2017178748

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Bijna twee ton aangetroffen bij controle spookbewoning in Osdorp

De politie heeft woensdag 18 juli 2018 bij een spookburgeractie aan Ruimzicht in Amsterdam…