Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Zwaanshoek – Man slachtoffer van straatroof

Zwaanshoek – Man slachtoffer van straatroof

Een 20-jarige inwoner van Zwaanshoek is vrijdagochtend tussen 10.30 uur en 10.45 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. Onder bedreiging moest de man op de Goudriaanstraat in Zwaanshoek zijn telefoon afgeven.

Daarna ging de verdachte er vandoor. Dit gebeurde in een steegje bij de Goudriaanstraat. De man liep daar op dat moment met zijn hondje. Van de man is een beperkt signalement bekend: 20-30 jaar, blauwe spijkerbroek, zwarte sweater met capuchon, witte sportschoenen en verder had de dader een zonnebril op.

De dader is er lopend vandoor gegaan. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

201717732

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond plaats vond op he…