Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Politie zoekt getuigen woninginbraak

Hoofddorp – Politie zoekt getuigen woninginbraak

De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak die plaatsvond op donderdagavond in een woning aan de Burgemeester Pabstlaan in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Tussen 19.15 en 19.50 uur was de 67-jarige bewoonster even de deur uit voor een boodschapje. In die tijd is een inbreker door een slaapkamerraam naar binnen gekomen. Uit de woning werden meerdere sieraden ontvreemd. 2017177016

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Bijna twee ton aangetroffen bij controle spookbewoning in Osdorp

De politie heeft woensdag 18 juli 2018 bij een spookburgeractie aan Ruimzicht in Amsterdam…